6 januari 2008

- DJEMSESSIE NIEUWE STIJL VANAF 2 FEBRUARI

http://www.thiosane.nl/

DJEMSESSIE NIEUWE STIJL VANAF 2 FEBRUARI

Vanaf 2 februari wordt het programma voor de Djemsessies als volgt:
20.00 tot 21.00 uur workshop
21.15 tot 22.45 uur vrij samenspelen
23.00 tot 24.00 uur afterparty

Het opvallendste nieuwe element van de Djemsessie wordt de workshop. Iedere keer geeft een docent een workshop van een uur. De kosten voor dit onderdeel zijn 10 euro per persoon.
Het vertrouwde deel van de Djemsessie blijft natuurlijk gehandhaafd. Anderhalf uur vrij samenspelen. Dit deel biedt een ieder de mogelijkheid om te spelen zoals je zelf wilt, ongedwongen dingen uitproberen en wellicht nog iets opsteken van je medespelers. Een ervaren speler/docent leidt het geheel in goede banen. De kosten voor dit onderdeel zijn 4 euro per persoon. Als je mee hebt gedaan aan de workshop eerder op de avond, dan hoef je voor het samenspeelgedeelte niet te betalen.
De afterparty biedt de mogelijkheid aan de liefhebbers om in gepaste sfeer nog even na te blijven. Dit is in de zaal op de eerste verdieping waar de workshop en het samenspelen ook wordt gedaan. Consumpties kunnen beneden worden gehaald. Voor wie nog energie over heeft na al het spelen wordt er Afrikaanse dansmuziek gedraaid.


2 FEBRUARI WORKSHOP DOOR MOTHIS EYANGA

De eerste workshop van de Djemsessies nieuwe stijl wordt gegeven door Mothis. Mothis is als één van de docenten Thiosane eigenlijk bij iedereen wel bekend. Hij is oorspronkelijk afkomstig uit Kongo en woont nu al jaren in Nederland. Behalve de djembélessen die Mothis geeft, geeft hij ook vaak workshops en heeft hij vele optredens gedaan met een eigen groep. Hij is als docent altijd erg enthousiast en weet dit enthousiasme goed op zijn leerlingen over te brengen. De muziek die Mothis maakt kenmerkt zich door de aanstekelijke ritmes waarbij je maar moeilijk stil kunt blijven zitten.



DJEMSESSIE DECEMBER GROOT SUCCES

De Djemsessie van december was een groot succes. Dank aan Moussé Dramé, de gast van de avond en Salia en René, de docenten van Thiosane. Binnenkort worden een paar foto’s van de avond op de site geplaatst. Wie nog foto’s heeft, mag die mailen, zodat ze ook nog op de site geplaatst kunnen worden.

Geen opmerkingen: