26 maart 2009

Stichting Inpetto organiseert "in de nacht" van 2 op 3 mei 2009 in Zwembad Overboord te Dronten voor een "stille" wens een 12 uurs zwemesatfette.

Dronten – 14 maart 2009

Stichting Inpetto organiseert voor de tweede maal "in de nacht" van 2 op 3 mei 2009 in Zwembad Overboord te Dronten een 12 uurs zwemesatfette. Om 19.00 uur zullen tientallen zwmmers beginnen aan het zwem-evenement om geld in te zamelen voor een nog onbekende 'stille' wens uit Dronten. Tot aan Pasen kunnen "stille" wensen voor iemand uit Dronten worden ingediend bij Stichting Inpetto. De meest aansprekende wens of wensen zullen in vervulling gaan. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om zelf deel te nemen aan de zwem-estafette, individueel of met een team. Je hoeft geen top-zwemmer te zijn. Wanneer je "gediplomeerd drijver" bent is dat al voldoende. De voorwaarde is dat je minimaal 10 euro per zwemmer (...gesponsord of uit eigen beurs) bij elkaar zwemt voor het goede doel. Opgeven kan via: info@stichting-inpetto.nl Op de avond van 2 mei zullen er naast de estafette vanaf 19.00 tot 22.00 uur allerlei activiteiten plaats vinden waar iedereen gratis actief of passief aan kan deelnemen. Zo zal er onder andere live-muziek zijn voor een nog betere sfeer en zullen de onderwatersport-vereniging Dronten en Flevo-track (o.a. kanoën) materiaal en instructeurs beschikbaar stellen om deze takken van sport te ervaren. Tevens is er de mogelijkheid om het frisbee-golf te proberen. Kortom ook voor deze activiteiten is iedereen van harte uitgenodigd.
http://www.stichting-inpetto.nl/index.html

1 opmerking:

Anoniem zei

Beste mensen van DDC,

Hartelijk dank voor het plaatsen van dit bericht op jullie site. Hopelijk komt er een mooie wens binnen waarvoor we kunnen gaan zwemmen en wordt het een prachtige nacht.

Richard Balk
Coördinator Stichting Inpetto