30 november 2011

Veel kijkers en djembésspelers achter de schermen

EMMELOORD - De eerste liefhebster arriveerde tegen 11.00 uur en schoof meteen aan om mee te doen. Daarna volgden nog diverse anderen, waaronder drie enthousiaste jonge dames.

Het kijkje achter de schermen bij Doun Doun Clackson sloeg zaterdag 26 bovember aan. Tussen elf uur en half een was er open les en het werd gezllig druk. Er was koffie, maar ook frisdrank en natuurlijk pepernoten, veel pepernoten.

In de St Josephschool aan de Prof Lorentzstraat 4 in Emmeloord deed iedereen geestdriftig mee op de djembés en al snel waren er fraaie ritmes te horen. Een nummer, zoals de Balakulanya inclusief vraag (Mali) en antwoord (Senegal), werd snel ingestudeerd en het klonk als de spreekwoordelijke klok.


 Het kan niet anders of de opzet, het krijgen van nieuwe leden, is geslaagd. Daardoor kan het huidige aantal van acht leden worden uitgebreid naar hopelijk zeker tien. Degenen die geweest zijn, inclusief de geweldig op de bel spelende Joe, zijn altijd welkom om mee te doen. Ieder zaterdag wordt er van 10.00 tot 12.00 uur geoefend.

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuke bijeenkomst ,lekker trommelen