1 mei 2009

Op Eerste Paasdag vroeg uit de veren

Vroeg uit de veren

Dat is niet vaak gebeurd op Eerste Paasdag zo vroeg uit de veren. Maar we deden het graag om ons aan Nieuw Zeeland verloren schaapje, Ioana, op te halen van Schiphol. Dini, Paulien, Jozien, Jasper, Leo en Jelle vertrokken rond 05.30 uur richting Amsterdam. De beide auto's volgeladen met trommels.

Na een voorspoedige reis, want het was niet druk, moesten we nog een heel einde over Schiphol wandelen. Bagagewagentjes boden uitkomst voor de trommels. Het vliegtuig was al geland en vol overgave, maar zachtejes, begonnen we te trommelen. Er stonden meer mensen te wachten en iedereen genoot van dit subtiele trommelspel, behalve een meneer van de bewaking,. Hij vroeg of we een vergunning hadden. Nee natuurlijk niet. Het wase en spontane actie. Vervolgens mochten we nog twee minuten spelen, anders zou een boete volgen.

Gelukkig kwam Ioana er al aan en konden we het tempo en volume opvoeren. Daarna een heerlijke bak koffie met paaseitjes en ander lekkers uit Nieuw Zeeland. Ioana deelde ook de schaapjes uit en zo kregen we niet een verloren schaap terug, maar is er sprake van een hele kudde. Ioana is inmiddels weer bij Doun Doun Clack Son en de Subband aangesloten en dat is een welkome aanvulling.

Jelle Edelenbosch Meer foto,s op: http://picasaweb.google.com/ep1.hoen/1ePaasdag2009#

Geen opmerkingen: