29 juni 2007

Aan alle muzikale deelnemers van OORD 2007,

Hallo allemaal,
Hier is de informatie over Oord.

Groet,

Jelle

Wij spelen op het kunstpodium.

KUNSTPODIUM

15.45-16.30
DounDounClackson

1 uur voor de tijd aanwezig,dus14.45 uur aanwezig.


http://www.oordfestival.nl/ zie programma

Aan alle muzikale deelnemers van OORD 2007,

Het programma is rond en we zijn blij dat jullie allemaal meedoen!
In de bijlage vind je het definitieve programma, met de tijden en de locaties.

Verzoek aan alle deelnemers: wees minimaal een uur voordat je moet optreden aanwezig. Als je op het terrein komt, ga dan eerst naar de Backstage (staat aangegeven met bordjes). Daar krijg je een tyfek polsbandje zodat de vrijwilligers je kunnen herkennen en de consumptiemunten die je overigens alleen en uitsluitend
kunt inwisselen bij de Backstagetent.
Vanaf de Backstage loopt er iemand met je mee naar de plek of het podium waar je op gaat treden. Daar wordt je voorgesteld aan de stagemanager en die neemt je verder onder zijn of haar hoede.

Je kunt je auto parkeren op het grote parkeerterrein achter de tennishal aan de Pilotenweg, dat wordt duidelijk aangegeven en er zijn verkeersregelaars aanwezig.
Alleen de mensen met wie dat nadrukkelijk is afgesproken hebben toestemming om met de auto op het festivalterrein te komen. De rest mag alleen vòòr 14.00 uur met auto’s het terrein op en moet daar uiterlijk voor 14.30 uur weer weg zijn. Dit heeft een heel praktische reden: als het festival eenmaal begonnen is zijn er teveel mensen en kom je vanwege de drukte het park niet meer in of uit.

Drummers worden vriendelijk verzocht om hun eigen bekkens en snare mee te nemen. Verder doen we in deze brief een dringend beroep op met name bands uit de NOP om versterkers etc. tijdelijk uit te lenen voor de backline van de vier podia!
Voor meer informatie en/of vragen: bel Daan, 06-40668906

We hopen dat het mooi weer is op zaterdag 7 juli en dat jullie allemaal genieten van OORD 2007. Je hebt in ieder geval plezierig, dankbaar en breed publiek!

Met heel hartelijke groeten,
Vanuit het OORDkantoor,

Marijke, Hans, Daan, Liz


( 0527-292963 info@oordfestival.nl

http://www.oordfestival.nl/

Geen opmerkingen: