18 juni 2007

Open dag 23 juni 2007 zorgboerderij

Gerbranda State
Hoarnestreek 7-9
8856 rv Pietersbierum
http://www.gerbrandastate.nl/

Open dag 23 juni 2007 Vanaf 10.00 uur tot 16.00 uur.

Activiteiten: Dit jaar is de feestelijke opening van onze nieuw gebouwde zorgboerderij. Er zijn rondleidingen over het hele bedrijf.We geven informatie over de landbouw en de zorg activiteiten. Daarnaast is er vermaak in de vorm van; djembe workshops, kinderactiviteiten, koffie en thee terras, verkoop van groenten, kruiden, planten en boeketten.

Wie zijn wijGerbranda State is een biologisch dynamisch bedrijf in Noord Friesland, vlak bij Harlingen. Op ons gemengde bedrijf vind je ruim 300 melkgeiten, akker- en tuinbouw en een zorgboerderij.De boerderij wordt draaiende gehouden door twee gezinnen; Asse en Veronica Aukes en Sander en Marjolein Koster. De beide dames zijn verantwoordelijk voor de zorg.Wat doen weWe verlenen agrarische dagbesteding en arbeidsbegeleiding aan verschillende doelgroepen.De nadruk bij ons ligt op de kwaliteit van zinvol werk doen met aandacht voor het individu.Voor de zorgtak is een groente- en bloementuin aangelegd, het werk hier is aangepast aan ieders mogelijkheden.

U kunt ons bedrijf als volgt bereiken.
Met bus 71, vanuit Leeuwarden of Harlingen, tot halte Pietersbierum. Vanaf daar is het nog 1.5 km lopen tot de boerderij.
Met de auto; Afrit Harlingen havens, richting Sexbierum en dan de borden volgen.

Doelgroepen: Mensen met een verstandelijke beperking, Mensen met psychische hulpvragen, Mensen met een autistische stoornis, Langdurig werklozen, Mensen met een burn-out, Leerlingen van speciaal onderwijs.Bedrijfsonderdelen: Geiten, Akkerbouw, Tuinbouw, Winkel.

Geen opmerkingen: