10 oktober 2010

Dronten Streekproductenmarkt Dronten zaterdag 9 oktober

Op zaterdag 9 oktober 2010 gingen we trommelen in Dronten. Het was de bedoeling dat we op 3 lokaties in het winkelcentrum het publiek attent gingen maken op de markt met streekprodukten op de Rede.
Het verzamelen was bij Jozien, waar we op deze koude ochtend verwelkomd werden met een lekker bakkie warme koffie.Op het winkelcentrum in Dronten begonnen we op een zonnig maar toch fris pleintje, waar we naar toe waren gebracht door 2 dames in een gras - pakje. Zij zouden flyeren. Vlak voordat we begonnen met ons repertoire kwam er een kennisje van Clasien langs, die later werd gestrikt om foto's voor ons te maken.Daarna op naar 't pleintje bij de fontein. Leo maakte een praatje met wat gasten op 't terrasje aldaar en hij kreeg Mona zo ver om met ons mee te doen. Ze hanteerde de kalabas met schelpjes. Ze bleek echt gevoel te hebben voor de ritmes en speelde de hele serie met ons mee.
Jammer dat de 'Kamelendans' niet zo lekker liep.Op naar de laatste lokatie: de Streekmarkt. Daar klonk muziek uit een luidspreker die voor ons afgezet werd. En voor de 3e keer speelden we ons repertoire. Rond 13.30 u kregen we een fles biologische bramensap aangeboden. Wel koud, maar ach we hadden om 10.00 u al warme koffie bij Jozien gehad. Volgende keer misschien toch maar zelf wat warm drinken meenemen op zo ene herfstdag.Enkele van ons kochten nog wat biologische produkten. Om 14.30 u was ik thuis. Even bijkomen voor het volgende optreden vanavond in Rutten.
Van Paulien.
 http://www.omroepflevoland.nl/Nieuws/75101/streekproductenmarkt-dronten-goed-bezocht

Geen opmerkingen: